Márkafüggetlen villanytűzhely beüzemelés, bekötés


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /villanytuzhely.hu/classes/Database.php on line 13

Az ELEKTRODIREKT- nél gyártótól, márkától, típustól függetlenül, minden villanytűzhely és villanysütő beüzemelését, bekötését vállaljuk.

 

Az Ön igényeihez, időbeosztásához alkalmazkodva, 1-2 munkanapon belül tudunk időpontot ajánlani az újonnan vásárolt, vagy használt villanytűzhelyének üzembe helyezésére.


A VILLANYTŰZHELY BEÜZEMELÉS ÁRA: 8.000 Ft

Nem ritkán a megrendelés napján be tudjuk kötni az új konyhai berendezést, mely azonnal használatra kész. 
Akár telefonos, akár e-mailes megrendelés esetén, órára pontos időpontot ajánlunk a munka elvégzésére, így nem kell hosszasan várakoznia kollégáinkra.
Munkatársunk pontosan érkezik és az Ön igényeit szem előtt tartva, gyorsan, körültekintően és precízen elvégzi a szükséges villanyszerelési munkákat.

A villanytűzhely beüzemelése 30-50 percet vesz igénybe.

Az Elektrodirekt vállalja beépített vagy kombi tűzhely, hagyományos (platnis), kerámialapos, illetve indukciós működésű villanytűzhely és sütő elektromos beüzemelését, minden esetben a garanciajegy érvényesítésével.

Az általunk beépített anyagokra és elvégzett munkára 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

 

A forgalmazók sok esetben rábeszélik a vásárlót a szakszervizes beüzemelésre azzal az indokkal, hogy az Ön által vásárolt villanytűzhelyet csak szakszerviz üzemelheti be.

Ez átverés!!! Ne hagyja magát becsapni!!!

Villanytűzhely és sütő beüzemelését bármely villanyszerelő elvégezheti, aki a szakszerű beüzemelést a garanciajegy bélyegzésével és a beüzemelés dátumával igazolja.Ezt minden gyártó, illeve forgalmazó köteles garanciális beüzemelésnek tekinteni és e-szerint eljárni!

 

Felmerülő kérdéseivel, kéréseivel keressen bátran elérhetőségeinken.